Nov bend na založbi – živjo Lynch!

KAPA Records ponosno predstavlja nov bend na založbi – zasedbo Lynch in njihov novi singel [Post-sup Revival]!

 

Ljubljanski peterec izmuzljivega glasbenega izraza Lynch spada med bolj dejavne mlade zasedbe domačega podtalja. Od ustanovitve leta 2012 si je bend nabral zavidljivo število domačih in tujih koncertnih nastopov, na katerih še posebej zaživijo njihove drzne izpeljanke in premetanke elektrificiranih kitarskih žanrov, preoblečenih v vznemirljiv paket, ki ruži daleč od tradicionalne rockerske poze. Post-sup.

 

Pred vami je tako prvi singel [Post-sup Revival], raziskovalna kompozicija, polna obratov, zasukov in post-melodičnosti, ki si jo po načelu plačaj-kolikor-želiš že lahko prenesete s Kapinega Bandcampa, prisluhnete pa ji lahko tudi na vseh večjih streaming platformah, do katerih lahko dostopate tukaj.

 

Komadu, ki je bil posnet v Studiu Toms ter studiu Radia Študent, pripada tudi uradni, prav nič manj nenavadni ČB video, v katerem spremljamo pohajkovanje protagonista, ki ga je upodobil Jan Rozman, in njegove najboljše prijateljice pnevmatike. Post-prijateljstvo. Video je režiral Juš Jeraj, za kamero pa je stal Sašo Štih.

 

 

Zasedbo Lynch lahko v prihajajočih mesecih ujamete v živo:
5.6., w. Crack Cloud @ Kino Šiška, Ljubljana
21.6. Memorialna uvertura @ Pri rdeči ostrigi, Škofja Loka



UPCOMING SHOWS




TWITTER FEED


Loading