The Canyon Observer z novim videom napoveduje turnejo po Kubi s končnim koncertom v Gala Hali!

Najglasnejši slovenski bend, atmosferični sludge metalci The Canyon Obsever, pošilja v svet svoj novi video. Gre za skladbo »All of Her, Mine« z bendovega svežega albuma FVCK, ki je bila posneta na premiernem koncertu v Stari mestni elektrarni 20. novembra 2015. Z videom opozarjajo tudi na svojo prihajajočo turnejo po Kubi, svojevrsten dosežek za slovensko zasedbo in slovensko glasbeno sceno.

 

Video je vizualna stroboskopska pasijonada krvave suspenzije pevca Matica Babiča, rušenja odra ostalih članov zasedbe ter mešanica prebledelih in popolnoma vznesenih obrazov publike. »All of Her, Mine« je sicer zaključna apokalipsa bendovega svežega albuma FVCK, ki je izšel novembra 2015 preko domače KAPA Records in francoske VOX Project.

 

Zasedbi je uspel tudi veliki met v obliki organizirane turneje po Kubi. V tej še dosedaj za slovenske zasedbe neobiskani državi bo The Canyon Observer del kultne karavane Brutal Winter Fest 2016, potovali pa bodo skupaj z znanimi francoskimi bendi: Birds in row, The Prestige, The Butcher’s Rodeo in Yards. Po Kubi bodo širili svojo glasbo od 19. do 28. februarja, turnejo pa bodo končali z ekskluzivnim koncertom v domači Gala Hali v torek, 1. 3.

 



UPCOMING SHOWS




TWITTER FEED


Loading