LUDOVIK MATERIAL DOSEGEL ŠE NAJVIŠJO STOPNIČKO EVROPSKIH SHOWCASE FESTIVALOV – NIZOZEMSKI EUROSONIC NOORDERSLAG

Ludovik Material, ljubljanska trojica, ki igra sodobno mešanico post-punka z noisovskimi in elektropop prvinami, leto 2016 nadaljuje v duhu svojega naziva ene najbolj aktivnih slovenskih glasbenih zasedb. Tokrat so se glasbeniki odpravili na Nizozemsko, kamor jih je povabil največji evropski showcase festival Eurosonic Noorderslag. Slednji predstavlja sam vrh festivalske aktivnosti predstavljajočih se bendov v Evropi in je logičen korak za skupino, ki je bila lani prisotna na velikem številu podobnih pomembnih evropskih festivalov.

 

LUDOVIK MATERIAL DOSEGEL ŠE NAJVIŠJO STOPNIČKO EVROPSKIH SHOWCASE FESTIVALOV – NIZOZEMSKI EUROSONIC NOORDERSLAG

 

Trio se publiki nizozemskega festivala ni kazal le enkrat, temveč kar dvakrat. Igrali so v sredo, 13. 1., na prizorišču De Spieghel in v četrtek, 14. 1., na prizorišču Mutua Fides. Obakrat ga je navdušeno sprejela številčna publika, odražanje njihovega odličnega sprejema pa so tudi pričujoče recenzije:

 

“Tina Perić je pevka, ki ima več jajc kot celotna Eredivisie (nizozemska nogometna liga, op. a.).”
Gilles Wijckmans, Noisey (Vice) (Vice je eden izmed največjih spletnih medijev, zato je pohvala Noiseya, specializirane sekcije Vica za glasbo, še tako bolj pričujoča resnični odličnosti zasedbe)

 

“Neverjetna otvoritev Eurosonica, ki je pustila fantastično atmosfero.”
Planet Trash

 

Kinda Muzik

Enola

File Under

DVHN.nl

Fotografije

 

Zasedba je prav tako ob nastopih opravila intervju za RTV Slo, Radio MARŠ in Radio BiH.

 

 



UPCOMING SHOWS




TWITTER FEED


Loading