Haiku Garden z Rosetto napovedujejo skorajšnji izid albuma Waver in promocijski koncert!

Domači shoegaze prvoborci Haiku Garden pred izidom težko pričakovanega kratkometražca Waver stopnjujejo napetost – tu je njihov prvi singel za supersonični šus Rosetta!

 

Prvi singel Rosetta je točno to, kar utelešajo svežci Haiku Garden – nalezljiva, spevna melodika, pomešana s slojevitimi in eksplozivnimi zvočnimi napadi. In kdo so mladeniči, ki jih je Dnevnikov novinar Simon Vene oklical kar za sodobne Beatle? Za nizkofrekvenčni groove skrbi Matevž Bitenc, kitarske in vokalne akrobacije izvajata Luka Flegar in Klemen Tehovnik, utripajoči bobnarski pulz pa je v rokah Anžeta Kneza.

 

Singel Rosetta bo tešil vašo radovednost do četrtka zvečer, ko bo zasedba zasedla oder Gala Hale in v okviru Domorodnih četrtkov s promocijskim koncertom pospremila fizični izid albuma pri založbi Kapa Records. Vinilk ne bo, bodo pa kasete in CD-ji! Že dva dni kasneje (14.5.2016) pa se bo up nove domače kitarske muzike v izolskem Hangar Baru v okviru natečaja InmusicMENT, kamor je bil izbran med 93-imi prijavljenimi glasbeniki, boril za nastop na največjem zagrebškem poletnem festivalu INmusic. Haiku poletje!

 

Haiku Garden na spletu:
www.facebook.com/HaikuGardenBand
https://soundcloud.com/haiku-garden
https://www.instagram.com/_hkgrdn_/

 

KAPA Records:
http://kaparecords.com/
https://kaparecords.bandcamp.com
https://www.facebook.com/kaparecords



UPCOMING SHOWS




TWITTER FEED


Loading